tiistai 26. elokuuta 2014

Upeita tuloksia :D

Varsinainen tehoviikonloppu takana, huh huh.
Lauantai vietettiin Abbyn ja Camillan kanssa Kiskon metsissä taipumuskokeessa. 6,5 tuntia odotusta, josta suurin osa autossa istuen :( Välillä ukkoskuuroa ja vesisadettakin paossa. Abby ressukka toiseksi viimeinen koira. Viretila ei ollut kohdillaan ja lopputulos sitten 0. Ei ollut meidän päivä.

Mutta sunnuntai oli :D :D Monella rintamalla tapahtui yhtä aikaa!
Ensimmäinen hieno viesti tuli Heinolan näyttelystä. Waterfox Red Cherokee "Kiira" ja Annina olivat napanneet Kiiran viimeisen SERTin ja vieläpä ROP-ruusukkeen (rotunsa paras). Itseasiassa Koiranetista tsekattuna on kiira saanut jokaisen sertinsä ollen rotunsa paras :) Hieno tyttö! Kiitos Annina!
Klikatkaa kuvia suuremmiksi!

Waterfox Red Cherokee

Toinen suuri uutinen tuli Riikalta MEJÄ-kokeesta Virttaalta. FIN MVA Waterfox Wagner oli nuuskuttanut itselleen sen viimeisen valionarvoon tarvittavan VOI1 tuloksen ja voi nyt liittää nimensä eteen FI JVA :) Todella monta kertaa on liki liipannut ja VOI2-tuloksia parivaljakko kerännyt, mutta nyt osui kaikki kohdalleen. Huomioitavaa tässä on vielä se, että Wage on jo yli 11-vuotias! Siis hyvässä kunnossa suoriutuakseen vaativasta VOI-jäljestä. Onnitteluja ei voi tarpeeksi montaa kertaa sanoa, niin hienolta tuntuu :) Ja lämmin kiitos siitä Riikalle ja Pertsalle, että Wagen kanssa puuhataan vielä eläkeläisenäkin. Se näkyy koiran hyvänä fyysisenä ja psyykkisenä kuntona.
FI JVA FIN MVA Waterfox Wagner, 11v
 Itse olin koko sunnuntain Toller Showssa Riihimäellä. Ilmoitettuna 164 tolleria!
Minä olin ilmoittanut Abbyn nuorten luokkaan ja Tuikun veteraaneihin. Aavan turkki ei ollut vielä riittävän hyvä, joten hän sai jäädä kotiin puuhastelemaan Stefanin kanssa. Showssa oli Waterfoxeista myös Namu avoimessa luokassa ja Aqu Valioissa. Tulokset seuraavasti:
FI MVA Waterfox Aquamax VAL ERI SA, VAK4. Pääsi paras pää ja ilme -kisaan.
Waterfox Red Navajo AVO EH
Waterfox Oceania NUO EH
FIN MVA Waterfox Tic-Tac VET EH
Aqun ja Abbyn esitin myös Paras Pari-kisassa. Hienosti ilman harjoittelua juoksivat ja seisoivat. Hienoa meidän nuorelta tytön hupakolta Abbyltä :) Mielestäni ihan kivan näköinen pari olivat.
Tässä kuvia Toller Showsta, kännykällä otettuja, klikatkaa suuremmiksi:
Aqu

FI MVA Waterfox Aquamax

Aqu

Valioluokan uroksia, Aqu oikealla


PU-kehää, Aqu upean häntänsä kanssa oikealla

Namu

Waterfox Red Navajo

Avoimen luokan uroksia, Namu keskellä
Parikilpailussa Aqu ja Abby

Aqu ja Abby

Tuikku veteraanikehässä

FIN MVA Waterfox Tic-Tac 10v 9kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti