keskiviikko 7. elokuuta 2024

Toller Show 2024

 Tämän vuoden erikoisnäyttelymme Toller Show pidettiin lauantaina 3.8. Ylöjärvellä, Teijon raviradan keskusviheriöllä. 153 Tolleria oli ilmoitettu, joista muutama pois. 3 kehää ja 3 tuomaria. Jouduin olemaan aikatauluista skarppina ja  juoksemaan sinne tänne esittämään kasvattejani 😄 Juoksin kyllä useamman kilometrin sinä päivänä! Se kannatti!! Waterfox-teamillä oli mahtavan menestyksekäs päivä 😍 Olen kyllä super onnellinen 💓 Ja kaiken kukkuraksi sain viettää ihanan pitkän päivän kasvattien ja niiden ihanien omistajien kanssa sekä nähdä vanhoja tuttuja! Toller Show on aina yhtä kiva tapahtuma. Viime vuonna ei kukaan jaksanut lähteä Ouluun asti, mutta nyt oli paikalla 5 Waterfoxia ja sijoitustyttöni Bella.

Tässä tulokset:

💥 VAK1 ERI SA PN1 VSP  Waterfox Jar Of Hearts "Ruuti"

💥  VAK2 ERI SA PN4  Waterfox Jazz'n Blues "Jazi"

💥  KÄK1 ERI SA PU2 SERT  Waterfox Kick Start "Skidi". Skidi oli myös VSP käyttökoira ja sai               tittelin Tolleri-mestari 2024 (pisteet NOME-koe + Toller Show-menestys)

💥  AVO ERI  Waterfox King Of The Hill "Thor"

💥 VET ERI  Waterfox Aquarell "Aava", Näyttelyn vanhin koira! 14v ja 9kk

💥  JUK2 ERI SA  Hedera's Special Delivery "Bella"

Kaiken lisäksi Ruuti ja Skidi valittiin kisaamaan Parhaat liikkeet-kisaan ja Ruuti sekä Jazi kisaamaan Paras pää ja ilme -kisaan 😍

Kiitos Riikalle, Elinille ja Oskarille sekäpikku Felixille, kun lähditte Showhun ja jaksoitte koko pitkän päivän! Olette ihania 😘

PN1 VSP Waterfox Jar Of Hearts

PU2 SERT VSP Käyttökoira Tolleri-mestari 2024
Waterfox Kick Start

Skidi ja kaikki ruusukkeet, pokaalit sekä voittodami :)


perjantai 2. elokuuta 2024

Skidistä FI JVA

 Kyllä nyt kasvattajaa hellitään 😍 Tänään Salon Seudun Noutajien MEJÄ-iltakokeessa sai Skidi kolmannen VOI1 tuloksen ja valioitui saaden hienon tittelin nimensä eteen :)

FI JVA Waterfox Kick Start <3

Kiitos ja Onnea Riikka!

Viime viikonloppuna Sikdi oli myös Tolleri-Mejässä ja sai sieltä upean VOI1 tuloksen pistein 47!! 


Nyt siis poikanelikosta 2 on jo jälkivalioita 🙌