torstai 1. maaliskuuta 2018

No niin, nyt ne Abbyn juoksut sitten alkoi ja minä tein päätökseni. Abbyä ei astuteta tästä juoksusta vaan vasta seuraavasta. 
Uskomattoman paljon on ollut kyselyitä ja olen pahoillani, että moni mahtava koti jää ilman Abbyn pentua tällä kertaa.
Syy tähän päätökseeni on se, että en löytänyt sellaista yhdistelmää mihin olisin ollut täysin tyytyväinen. Ja silloinhan ei kannata pentuetta tietenkään tehdä. Tällä kertaa minulla ei ollut mahdollisuutta lähteä ulkomaille, ehkä korkeintaan Ruotsiin, josta sieltäkään ei sopivaa tuntunut löytyvän. Suomessa ja Ruotsissa kun ei tutkita JADDia juuri ollenkaan. Abbyhän on kaikissa muissa tutkituissa terveystuloksissa täysin terve, mutta on JADD-kantaja. Siinä siis pientä haastetta uroksen etsinnässä. Sen lisäksi on muita kriteereitä läjäpäin! :) 
Onneksi Abby on vasta reilu 5v, joten aikaa on toiselle pentueelle. Seuraava juoksu sitten taas 10 kk:n päästä. Ja silloin on pentueen luovutusaikakin parempi, eli toukokuussa.

-------------------------------------------

Abby started her heat. I decided not to take her second (and last) litter from this heat after all. I didn't find a combination that I could have been really satisfied with. The basic problem is JADD. Not to mention many other criteria I have! Abby is clear in all the other tests taken but she is JADD carrier. There isn't many males to choose from, that has been tested in Finland or Sweden. This time I can't travel further. So, we'll wait for an other 10 months and continue looking for a true match to our Abby. No hurry, she’s only 5 years old now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti