sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Alkukesän tapahtumia

Puoli kesää suurin piirtein mennyt enkä ole ehtinyt päivitellä mitään. Sellaista se on, kesällä on kiire :) Laitan tähän pienen tiivistelmän.

2.6 kävi Luna, Waterfox Jolly Hunter, ekassa taipparissaan Laukaalla. Vielä ei tyttö taipunut. Meni kokeen tuomasta jännitteestä, toisista koirista ja niiden hajuista hakuruudussa hiukan ylikierroksille. Mutta se otettiin sitten kuin harjoituksena ja kokemuksena :) Uutta koetta vaan odotetaan. Kyllä se taipuu vielä, riistasta kun tykkää.

15.6 alkoi minun kahden viikon loma (Vielä syyskuussa on viikko ja Maltan matka). Loma aloitettiin sillä, että Leo, Waterfox Rollingstone, oli perjantaista sunnuntaihin hoidossa. Hienosti poika käyttäytyi meidän laumassa. Mukava viikonloppu.
18.-20.6 Meillä oli 3 päivää asuntoauto vuokralla. Haluttiin kokeilla miltä tuntuu yöpyä siinä ja mitä koirat tykkää. Jos vaikka lähtisi ensi kesänä parin viikon reissuun vähän etelämmäksi, kun olisi niin kiva reissata Euroopassa koirien kanssa. Kenties vaikka käydä jossain näyttelyssäkin (Tanska, Saksa, Hollanti??) Koirat viihtyi mainiosti autossa. Ja miksei, kun veneelläkin tottuneet liikkumaan.PorissaYyterin tuulessa :)

1.7 tehtiin Karjaalle näyttelymatka yhdessä siskoni Katriinan kanssa. Hänellä mukana 2 shelttiään ja minulla vain Jazi. Olin ilmoittanut sen nyt ensimmäistä kertaa käyttöluokkaan. Tuomarina oli suomalainen Leni Finne, joka tiukaksi tädiksi tunnetaan. Jazi on tällä hetkellä aivan karvaton, niin kuin kaikki meidän koirat nyt. Tulos KÄY2 EH.
Esitin nyt sitten toista kertaa myös Jazin veljen Yodan. Meillä ei yhteistyö kehässä toiminut sitten alkuunkaan. Tollerit oli päivän viimeinen rotu kehässä ja siellä niin upeita juoksunartun hajuja, että pojan pää meni aivan pyörälle. Ei kuullut mitään ja ei halunnut namia. Onneksi sentään tuomari muuten piti pojasta ja antoi EH:n. Luulenpa, että paremmalla käytoöksellä ja juoksemisella olisi saanut erinomaisen.

Seuraavaksi onkin sitten tiedossa MEJÄ-koe Jazin kanssa viikon päästä. Toller Showkin on Harjavallassa 28.7. Sinne ilmoittautunut taas reilusti tollereita, 132 kpl! Huh huh, ja  meidän koirat karvattomia :( Abbyä en ilmoittanut ollenkaan. Aava on Veteraaniluokassa, jossa 17 narttua!
Jazin ilmoitin taas käyttöluokkaan ja siinkin 12 narttua! Eli olisi sittenkin pitänyt laittaa nuorten luokkaan jossa vain 5 :D No, siellä sisko Ruuti, joten kivempi kissata eri luokissa.
Noista tuloksia sitten seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti