sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Turku International 20.1.2019

Tuomari Tuula Pratt, 50 tolleria.
Olipas kiva reissu Turun KV -näyttelyyn tänään 😃 Kaikki kolme omaa ilmoitettu. Onneksi rakas poikani Martin lähti kennelpojakseni apuun, sillä en olisi kolmen koiran ja kaikkien tavaroiden kanssa yksin selvinnyt. Camilla kun asuu nyt vuoden Lontoossa.
Onneksi on niin ihania ja osaavia handlereita/kavereita, että apua löytyi kaikkien esittämisessä :) ISO kiitos siitä Emmille, Sallalle ja Jennille! Martin kun vielä opiskelee tätä näyttely-touhua.
Haasteen siis toi se, että sekä Abby että Jazi molemmat valioluokassa ja Aava sitten heti perään veteraaneissa. Jazin esitin itse valioissa ja Salla Abbyn. Paras narttu -kehässä sitten minä taas vein Aavaa ja Emmi Jazia. Viimeiseksi myös esitimme kasvattajaryhmän, jossa tarvitsin molemmille Abbylle ja Jazille esittäjää, kun itse esitin virtaa täynnä olevan Aavan.

Tässä tulokset. Alempana koirieni arvostelut ja kasvattaja-ryhmän arvostelu.

FI MVA Waterfox Fred Flintstone, KÄK1 ERI SA
FI MVA Waterfox Jazz'n Blues, VAK3 ERI SA
FI MVA FI JVA Waterfox Oceania, VAL EH
C.I.B C.I.E FI&SE&EE MVA Waterfox Aquarell, VEK1 ERI SA PN1 VSP ja VSP VET

KASVATTAJA-LUOKKA 1 KP

Kasvattaja-luokka
" 4 eri yhdistelmää. Erinomainen sukupuolileima. Pääsääntöisesti oikeat mittasuhteet. Oikeat pään muodot. Erinomainen luusto. Hyvät joustavat sivuliikkeet.
Onnittelut hyvästä kasvattajatyöstä."

Aava
"9v eloisa veteraani, jolla erinomainen korkeuden ja pituuden suhde. Hieman kevyt pää, mutta valpas ilme. Hyvä ylälinja, kauttaaltaan tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen tiivis runko. Menevät liikkeet, joissa ei ikä paina. Erinomainen olemus. Kaunis turkki."

Abby
" Pitkärunkoinen narttu, jolla myös pitkänomainen pää. Erinomainen kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Vankka luusto. Hyvät tassut. Hyvä rintakehän muoto ja pituus, lanneosa pitkä. Hyvä hännän kiinnitys. Sivuliike hyvä, löysyyttä edessä. Oikea karvanlaatu. "

Jazi
" Oikein kaunispäinen narttu. Hyvä kaula. Tasapinoiset raajojen kulmaukset. Rintakehässä hyvä tilavuus ja pituus. Aavistuksen pitkä lanneosa. Erinomainen takaosa. Hyvä hännän kiinnitys. Yhdensuuntaiset liikkeet. Hieman lisää ulottuvuutta liikkeisiin ei olisi pahitteeksi. Hyvä väri ja turkki."

Kuvia varmasti saan myöhemmin jostakin lisää ja lisään ne tänne. Tässä nyt Veteraanipari, Baniettas Flaming Style ROP-VET ja Waterfox Aquarell VSP-VET


Kehien jälkeen tarjosin Jazin ja Ruutin valiokakkua. Siskokset valioitui molemmat syksyllä, mutta nyt vasta Ruutin omistajan Emmin kanssa olimme samassa näyttelyssä. Ihanan, hauskan ja maistuvan kakun loihti Raision ammattikoulun kokki-opiskelijat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti