sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Boogie MH:ssa ja MEJÄ-tuloksia

 Sunnuntaina 21.5 järjestettiin Novascotiannoutajien ja Kiharakarvaisten yhteinen MH-kuvaus Valkeakoskella. Siihen sai paikan Boogie, Waterfox Kissed By Boogie. Vivi ja Boogie suoriutuivat luonnekuvauksen osioista hienosti ja nyt on Boogie luonteen osalta tervepäiseksi normi Tolleriksi todettu 😄👌 Kiitos Aaltoset Boogien ilmoittamisesta MH-kuvaukseen.



Samana päivänä kävi velipoika Skidi toisessa MEJÄ-kokeessaan, Sauvossa. Hienosti AVO1 41 pist. ja siirto VOI-luokkaan. Onnea Riikka ja Skidi! Nyt sitten alkaa kaksikolla Voittajassa olevan verettömän  katkokulman harjoittelu :)

Myös Breeze-pentueen Dani, Wf River Breeze,oli samana päivänä MEJÄ-kokeessa Ilomantsissa saaden VOI1 46 pist. sekä kiertopalkinnon kotiin voittajaluokan parhaana koirana. Onnea Elli-Mari, Hans sekä Dani! 

Täytyypä vielä täälläkin mainita, että Danin molempien pentueiden koirat, kennel Ainstain ja kennel Copper Fox, ovat osoittautuneet todella mainioiksi Tollerin aluiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä! Olemme Elli-Marin kanssa Ainstainin pentueen Facebook-ryhmässä ja päässeet seuraamaan miten pentujen kanssa treenataan hienosti ja aktiivisesti kohti taipparia. Nuoremmasta Copper Fox-pentueesta aloitti yksi jo näyttelyt ja heti kolmen suoralla FI JMVA:ksi sekä jopa 2 x virallinen SERT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti