torstai 19. syyskuuta 2024

Bella MEJÄ-kokeessa 18.8.2024

 Ihan lennosta lähdettiin Auran Nuuskut ry:n MEJÄ-kokeeseen tuona viikonloppuna :) Torstaina sain soiton, että kokeeseen oli vapautunut taas AVO-luokan paikka, lähdenkö. Olimme ilmoittautuneet kyllä koiranäyttelyyn Turun raviradalle, mutta jotenkin tuntui kivalta mennä kokeeseen. Niinpä lauantaina ja sunnuntaina ajelin Kemiöön. Bellan toinen emäntä Inkeri lähti lauantaina mukaani tekemään koejälkeä. Kiitos Inkeri vielä! nyt hänkin tietää miten koejälki tehdään :)

Sunnuntain aamun arvonnassa saimme päivän viimeisen jäljen, joten odottelua oli tiedossa. Laukauksensietotesti haulikolla oli Bellalle ihan helppo 👍Myös jäljestys sujui mallikkaasti. Eritoten kulmat ja makaukset oli superhienot!! Sai niistä täydet pisteet :) Valitettavasti yksi hukka tuli, kun hän erehtyi menemään paluujäljelle. Pisteitä kertyi kuitenkin hienot 36 ja AVO2-tulos :) Siitä on hyvä jatkaa ensi kesänä. Ensi kesän tavoite onkin nousu voittaja-luokkaan.

Samassa kokeessa oli myös Riikka ja Skidi, Waterfox Kick Start. Skidi voitti hienosti VOI-luokan ja sai vuodeksi mukaansa Auran Tuoppi-kiertopalkinnon. Mahtavaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti