sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

2 x MH, SERT ja muita tuloksia sekä uutisia :))

Oikein mukava viikonloppu, täytyy sanoa!
Waterfox Ernesto "Urho" pentueesta 8 ja Waterfox Aquamax "Aqu" pentueesta 9 suorittivat viikonloppuna mukavasti MH-kuvaukset. Urho lauantaina ja Aqu sunnuntaina
Urholla oli myös lauantaina siinäkin mielessä kiva päivä, että Grezagords-kenneliin syntyi Urholle ja Lotalle 5 jälkeläistä (2u+3n). Onnea!

Lauantaina kävi myös WF Red Maya pentueesta 10 yrittämässä taipumista Eurajoella. Tyttö on tasaisen varmasti tuonut varikset hakuruudusta ja kanin jäljen päästä, mutta uiminen 10 kk vanhalle, joka ui ekan kerran vasta kuukausi sitten, tuotti vielä ongelmia. Eli se kauimmainen lokki oli Mayan mielestä liian kaukana. No, lisää uimaharjoituksia ja uudestaan kokeeseen :)

Lauantaina olin itse näyttelyssä Ruskolla Turun kupeessa. Tuomarina unkarilainen Laszlo Erdös. Tollereita ilmoitettu 25 kpl ja 2 taisi olla pois. Tulos: Waterfox Aquarell, KÄY ERI/1 SA PN3 SERT.  JEEE!!


Waterfox Aquarell, KÄY ERI/1 SA PN3 SERT

Wf Aquarell ja Allydor´s Powerful Bowl Of Beauty

Aava

Aava

Aava

Ruskolla oli myös junioriluokassa Wf Red Inka. Inka seisoi todella kauniisti. Neidin pohjavilla vain oli ehtinyt tippua ennen näyttelyä. Tulos ERI.
Waterfox Red Inka 10kk JUN ERI/2

Inka

Kaunis Inka
Muuten, kuvasin melkein kaikki urokset. Jos haluat kuvia omasta koirastasi, niin laita mailia.

Viime perjantaina kävi myös Namu Mach Showssa Vantaapuistossa, ollen punaisten pentujen 3.
Wf Red Navajo 10kk
 Huh, muistinkohan nyt kaiken ;)
Ensi viikolla saapuukin sitten mökillemme vieraita Sveitsistä: Wf Aquavitix eli Kohan, "isoveli" Bilox sekä omistajansa Hans ja Isabella. Ihanaa nähdä taas Kohania! Viimeksi nähtiin toissa kesänä, kun lennettiin Stefanin kanssa heille kylään. Kyllä tämä tulee kalliiksi kun vie pentuja ulkomaille, kun niitä täytyy käydä katsomassa :)) Viime huhtikuussa nimittäin käytiin katsomassa myös Itävallassa Wienissä Saanaa, Wf Aquasonettia. Toisaalta sillä matkalla tehtiin myös paljon muutakin mukavaa, sillä matkaseurana oli hyvät ystävämme Kati ja Sami Salonen, jotka omistavat Wf Zik-Zakin eli Sakken. Erittäin onnistunut reissu!
Tässä yksi kuva arkistosta, missä olemme Schönbrunnin linnan kahvilassa syömässä Kucheneita (kakkuja).

1 kommentti:

  1. Onnea Aava ja Tiina , ansaittu serti <3 Ja tosi kivoja kuulumisia muutenkin , Onnea kaikille !! On se vaan hyvä kun saa nyt lukea näitä jutskia ja katsella hienoja kuvia ;D

    VastaaPoista