sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Aavalle toinen SERT !!

Tänään oli vuorossa Forssan kaikkien rotujen näyttely, 25 tolleria ilmoitettu, tuomarina Hannele Jokisilta:
Waterfox Aquarell, KÄY ERI/2 SA PN2 SERT
PN1 oli juuri kesäkuussa valioitunut Fireheart Magica De Spell. Maisa esiintyi kuitenkin vielä käyttöluokassa, johon oli ilmoittautunut. Onneksi emme siis saaneet sitä V-alkuista ruusuketta :)
Tässä arvostelu: "Erittäin narttumainen kokonaisuus. Hyvä koko. Päässä hyvät mittasuhteet. Kuono voisi olla hieman täyteläisempi. Tyypillinen kaula ja selkälinja. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Keskivahva luusto. Hyvä runko. Hyvä karva, joka ei täydessä pituudessaan. Hyvä luonne. Liikkuu hyvin. Hyvä häntä liikkeessä."

Junnuluokassa esiintyi nyt toista kertaa 11kk vanha Leevi, Waterfox Red Apache. Tulos JUN EH/2. Noora itse esitti tällä kertaa. Meni oikein hyvin. Leevi seisoi todella mallikkaasti ja kauan paikoillaan sekä antoi kaikkien kolmen tuomarin kopeloida itseään ihan rauhassa. Juostessa sitten kehän hajut kiinnosti liikaa, joten siinä seuraava treenin paikka :).

Sää ei suosinut kuvaamista, oli tosi harmaata ja välillä hiukan satoikin. Kaiken kukkuraksi pyöri kehässä 3 tuomaria, sillä Jokisillalla oli 2 harjoittelija-arvostelijaa. Nuo 3 naista oli koko ajan koirien edessä, niin että kuvaaminen tosi vaikeaa. Tässä muutama otos.

Sienna-Red Rodium PU3. Waterfox Erneston komea poika.
Sienna-Red Rodium

Waterfox Red Apache, Leevi, JUN EH/2Waterfox Aquarell PN2 ja SERT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti