maanantai 15. lokakuuta 2012

Sosiaalinen sunnuntai

Sunnuntaipäivä menikin kokonaisuudessaan "koira-tuttujen" seurassa :)
Ensin aamupäivällä kävimme Stefanin ja koirien kanssa tapaamassa pitkästä aikaa Jadea (Wf Marine Lady, kolmospentueesta), Ullaa ja Ilkkaa. Ensin teimme pienen metsäkävelyn ja sen jälkeen kävimme ihastelemassa heidän upeaa uutta kotiaan. Meidän koirat on sitten mainioita, ne rakastaa käydä kylässä :D Ne on aina intoa piukassa, kun mennään jonnekkin muiden koteihin.
Tässä kuva tytöistä Huhkolan kalliolla. Siitä muuten näkee hyvin mitä kohdun poisto tekee turkille. Moni usein kysyy leikkauksen haittapuolista ja tämä on yksi niistä. Jade on melkoisen täynnä vaaleaa pumpulikarvaa. Sen kanssa aikoinaan taistelin Donnankin turkkia hoitaessani. Silloin päätin, ettei minun nartuilta enää leikata kohtua kuin terveydellisistä syistä. Siitähän syystä Jadekin leikattiin, kun sille tuli kohtutulehdus.
Jade täyttää joulukuussa 10 vuotta :)

Jade, Aava ja Tuikku

Ilalla saimmekin sitten vieraiksemme Salosen Katin ja Samin tollopoikineen Eurasta. Ruokailtiin, kahviteltiin ja lopuksi istuttiin pimeässä illassa lämmitetyllä lasiterassilla kynttilän loisteessa ja paranneltiin maailmaa ;)
Simba ei vain oikein aluksi ymmärtänyt miksi Aava ei peuhannut hänen kanssaan niin kuin ennen. Taisi nyt tulla julki, että hänen rakkaansa olikin käynyt vieraissa ;o)
Aavalla siis 4 viikkoa astutuksesta takanaan.

Simba, Aava, Sakke ja TuikkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti