perjantai 21. joulukuuta 2012

Pennut tutustuivat varikseen

Penskat ovat nyt 4,5 viikkoisia ja tutustuivat tänään varikseen ensimmäisen kerran. Kaikki olivat välittömästi kiinnostuneita eikä ketään jänskättänyt yhtään :) Jokainen kävi maistelemassa sulkia. Kaikkein eniten varis  kiinnosti (ainakin siis tänään) tyttöä, jolla kaulus ja poikaa, jolla ei niskassa valkoista. Eritoten poika oli aivan into piukassa :D Useaan otteeseen yritti ottaa koko variksen suuhunsa.
Ikävän paljon on pakkasta ulkona, joten vielä ei saada pentuja ulkoilemaan. Totuttelu kylmään aloitetaan siis lasiterassilta huomenna. Lämpö on nyt laitettu siellä päälle ja tavoite on +5 astetta.
Saimme Lainemilta lainaksi Jaden bodyn. Eli siis koirien paidan, joka tarkoitettu leikkauksen jälkeen suojaamaan haavaa, jotta koira ei pääse sitä nuoleaan. Se on aivan ihana suojaamaan Aavan tisuja, jotta termiitit ei pääse niihin kiinni koko ajan. Nyt voi rauhassa leikkiä penskojen kanssa. Suosittelen lämpimästi muitakin kasvattajia ostamaan sellaisen eläinlääkäristä. Ei kuulemma edes maksanut paljon.
Kiitos siis Jadelle paidan lainasta ;) Tällaisen käyn kyllä ostamassa ennen seuraavia pentuja.1 kommentti: