lauantai 23. maaliskuuta 2013

Iloiset pennut jäällä

Tänään oltiin 4-kuukautisten O-pentujen Jujun, Titån ja Abbyn sekä äitinsä Aavan kanssa jäällä lenkkeilemässä. Tuikku oli Stefanin kanssa mökkisaaressa.
Ihana auringonpaiste! Jää on edelleen todella vahvaa, kun yöpakkaset on ollut koko ajan yli -10 astetta. Kai se kevät kuitenkin pian koittaa.
Koirat nautti ja kaahasi jäällä :) Sain mahtavia kuviakin.
Sellainen ikävä juttu sattui, että Aava juoksi yhden mökin rantaan, jossa oli variksia. Varikset lähti lentoon, mutta Aava jäikin sinne. Tajusin, että se syö jotakin. Ei tullut luokse, vaikka kutsuin. Juoksin sitten sinnepäin ja Aava lähti tulemaan minua kohti iso pala suussaan. Puolet putosi matkalle ja puolet se söi nopeasti ahmien. Kävin nappaamassa sen pudonneen ja se oli lihaa, jossa myös luu ja paksu nahka rasvoineen - possua :(
Rannassa näkyi vielä tosi iso keko. Ilmiselvästi haaska, joka jätetty sinne tarkoituksellisesti. Asian vahvistikin tapaamamme toinen koiran ulkoiluttaja, joka kertoi sen olevan paikalliselle maakotkalle jätetty. Nice!
No, Aavan maha ei ainakaan ole mennyt sekaisin. Täytyy kai kuitenkin varmuudeksi madottaa.

Tässä muutamia kuvia pennuista. Oli kyllä niin ihania kuvia, että vaikea valita, mitä tänne laittaa. Kuinkahan paljon tänne plogspottiin ylipäänsä mahtuu??


Juju ja Abby

Titå ja pupunkorvat :)

Abby
Juju :D

Waterfox Orlando, Titå, 4kk

Titå 4kk
Waterfox Olivine, Juju, 4kk
Kaulakarvat sisarusten kuolassa :)

Juju


1 kommentti: