perjantai 18. lokakuuta 2013

Tuikku leikkauksessa ja F-poikien kuvat

Tuikulla on ollut rintalastan alaosassa jo muutaman vuoden rasvapatti. Itseasiassa aika tarkkaan 3 vuotta. Kun sen patin silloin huomasin, siitä otettiin ohutneulanäyte ja todettiin rasvapatiksi. Lääkäri sanoi, että poistetaan sitten jos tulee suureksi. Se onkin sitten tasaisesti kasvanut. Mitenkään se ei ole Tuikkua haitannut, eikä ollenkaan sitä aristellut. Viime maaliskuussa rokotuksen yhteydessä vielä päätettiin antaa olla. Viimeisen puolen vuoden aikana se kuitenkin alkoi suurentua kovempaa tahtia, joten päätin poistattaa sen.
Tuikkua ei olekkaan nukutettu sitten virallisen lonkkakuvauksen, joten hiukan se pelotti. Täyttäähän mummo jo 10 vuotta 3 kuukauden päästä. Leikkaus eilen iltapäivällä meni kuitenkin oikein hyvin. Illan oli ihan untenmailla, mutta tänään jo oma itsensä :)
Tässä kuvat ennen ja jälkeen.
For those who doesn´t understand our language: That wasn´t dangerous. Old Tuikku had only " a fat knob" under her skin and it was removed.

Tuikun rasvapatti. Se oli aivan irtonainen ja liikkui edestakaisin.

Mummo tokkurassa
Lisäsin edelliseen tekstiin myös kuvat synttärisankareista.

3 kommenttia:

  1. Pikaista toipumista Tuikulle <3 Kun seuraavaksi nähdään, niin katsoppa onko tuo Essin patti samaa tyyppiä. Siitähän on myös jokunen vuosi kun se huomattiin ja siitä ei ole otettu kyllä näytettäkään kun ell:n mukaan se ei vaikuta miltään pahalta. Ja juuri seuraamista meille kehoiteltiin ja jos muuttuu, niin sitten leikataan.

    VastaaPoista
  2. Parane pian Tuikku!! Terkkuja Leeviltä!! =)
    Noora

    VastaaPoista