maanantai 21. heinäkuuta 2014

18.7 kävivi Leevi, Waterfox Red Apache, omistajineen meidän mökillä. Samalla reissulla kävivät katsastamassa Leevin jälkikasvun Sienna-Red -kennelissä. Me sitten tietysti nostettiin lasit kuoharia Leevin kunniaksi. Syitä pentujen lisäksi CACIB ja MH.

Sitten Leevistä tietysti piti ottaa 3v-kuva samassa paikassa kuin velipojasta Namusta pari viikkoa aikaisemmin

Waterfox Red Apache 3v
Saarikierros ja uiminen kuului tietysti kuvaan


19.7 Kävin tapaamassa Tuikun ensimmäisen pentueen poikaa Konstaa, eli Waterfox Don Juania, joka asuu Paraisilla. D-pentue täyttääkin kuukauden päästä jo 8 vuotta! Niin se aika vain menee. Konsta oli aivan ihastuksissaan nähdessään taas minut :D Sama lutunen, leikkisä ja komea poitsu se on vieläkin, vaikka veteraani-iän juuri tavoittaakin. Terkkuja myös sisaruksille Siirille, Rickylle ja Camolle!
Waterfox Don Juan 8v

Wf Don Juan, eli Konsta
Tässä myös kuvat omista koiruuksista tältä viikolta, kun oltiin veneilemässä
Abby

Pentujen jäljiltä vieläkin karvaton Aava

Tuikku 10,5 vuotta
Stone-pentueen Fredistä sain myös kivan kuvan vesinoutoharkoitsa :) Siitä se lähtee!
Wf Fred Flintstone 3kk
Waterfox Olympia, Netta, sai viimeviikolla tulokset Kennelliitosta. Lonkat B/B ja kyynärät 0/0 :)
Nyt on koko O-pentue terveystutkittu lonkkien ja kyynärien osalta! Kaikilla terveet lonkat, hienoa! Vain Abbyllä siis kyynärät 1/0 ja sekään ei ole periytyvää. Kasvuaikana löysien nivelien takia luu saanut minimaalisen kosketuksen toiseen luuhun, josta jäänyt pikkuruinen jälki. Ei sen kummempaa. Ja Abbyhän on alusta asti ollut melko raskas narttu, joten silläkin varmaan osansa sattuneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti