tiistai 9. joulukuuta 2014

Viime viikonloppuna oli sitten messari-viikonloppu, eli lauantaina Helsinki Winner ja sunnuntaina Voittaja-14. En ollut ilmoittanut yhtään omaa koiraani sinne. Ensiksikin luulin, että koirat olisi jo karvattomia tähän aikaan. Toiseksi koska hinnat on sikamaiset ja edes yli 10 vuotiaat ei pääse ilmaiseksi. Kolmanneksi että tapahtuma on aivan liian iso. En pidä liiasta ahtaudesta. Hermot olisi ollut kireellä jo pelkästään parkkeesrausjärjestelyistä messualueella :)
No, koirat olisi ollutkin ihan kivassa karvassa vielä, vaikka kovasti on lähtenyt jo. Vaan jos olisin ilmoittanut, niin empä olisi sinne päässyt kuitenkaan. Selkäni meni totaalisesti jumiin ja olen ollut liikuntakyvyttömänä.

Ainoa Waterfox messarissa oli lauantaina Helsinki Voittajan pentuluokassa esiintynyt vajaa 8 kk vanha Maili, Waterfox Milestone. Pentuja oli 3kpl ja Maili hienosti 1. ja ROP-pentu. Onnea Maili ja Satu!

Lauantain toinen kiva uutinen tuli Lohjalta, jossa Waterfox Red Inka ja Heidi olivat TOKOilleet AVO1 pistein 183 ja KP! Olivat yli 20:stä avo-luokan koirakosta 3. Onnea!! Seuraavaksi kutsuu VOIttaja :)
Waterfox Red Inka, TOKO AVO1 183p.+ KP, ja 3. sija
Huomenna 10.12 viettää suurta juhlaa Sissi, eli Waterfox Cinnemon! Kakkospentueeni neljästä pennusta viimeisenä sitkeänä sissinä se täyttää 14 vuotta!! En nyt päässyt selkävaivani takia onnittelemaan, mutta soitin. Sissi voi ikäisekseen hyvin. Seuraa isäntäänsä kuin varjo :) Paljon Onnea Ihana Sissi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti