maanantai 23. maaliskuuta 2015

Näytelmiä ja synttäriä

Ihan ensimmäiseksi valtaisat onnentoivotukset halauksen kera E-pentueelle; Stea, Edu, Rocky, Jojo, Urho ja Väinö!! 7-vuotta jo mittarissa, joten ensi vuonna täyttyy sitten veteraani-ikä.

Viime viikonloppuna 21.3 matkasin Abbyn, Wf Oceania, kanssa näyttelyyn Jämijärvelle (Camilla kun oli Helsingissä eikä päässyt esittämään koiraansa). Sinne tuli mukaan ensimmäiseen esiintymiseensä kehissä myös 11 kk vanha Fredi, Waterfox Fred Flintstone.
Fredi oli tuomari Hannele Jokisillan mieleen peräti niin paljon, että Poika oli PU2 Vara-SERTin kera!! Ei hullumpi aloitus! Fredi siis ei ole ollut edes pentuluokassa tai Match Showssa, joten kaikki oli pojalle uutta ja ihanaa :) Onnittelut Leena ja Fredi!
Abby sitten oli tuomarin makuun hiukan liian raskas ja pitkä, joten sai valitettavasti H:n. Mutta muuten hienon arvostelun.

Sunnuntaina 22.3 oli Waterfox Red Cherokee, Kiira, Korpilahden ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari. Vain 2 narttua sai SA:n, toinen Kiira :) Sertiä ei siinä näyttelyssä sitten jaettu kenellekkään, kun molemmilla sertit kasassa. Onnittelut Annina ja Kiira!


Waterfox Oceania, Abby, 2v 4kk

Waterfox Oceania

Waterfox Fred Flintstone, JUN ERI/1 SA PU2 Vara-SERT

Fredi, Leena ja Vara-SERT 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti