perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tuikku-mummolta leikattiin keskiviikkona 15.4 kohtu ja munasarjat pois. Olimme Stefanin kanssa Italiassa viikon 15. Kun palasimme, huomasin Tuikun emättimestä tulevan kirkasta limaa. Viikonlopun seurasin tilannetta ja se ei loppunut. Maanantaina 13.4 käytiin näyttämässä eläinlääkärissä. Tuikku ultrattiin ja kohdussa näkyi melko paljon limaa. Vielä ei ollut tulehdusta, mutta eläinlääkäri oli sitä mieltä, että kannattaisi poistaa kohtu ennen kuin tulehtuu. Varasin ajan keskiviikoksi. Hyvä että en aikaillut poiston kanssa, sillä leikkauksessa löytyi suurehko kasvain oikeasta munasarjasta. Se ehkä oli myös syy kohdun liialliseen limantuotantoon. Onneksi se on nyt poistettu!
Tuikku on kuntoutunut erittäin hyvin leikkauksesta, vaikka ikää onkin jo yli 11 vuotta :) Onneksi se on niin hyvässä kunnossa! Toivottavasti nyt saatiin vielä paljon lisää yhteistä aikaa Tuikun kanssa!!

Tänään 17.4 juhlii edellinen pentueeni, Stone-pentue, 1-vuotissynttäriään. Onnea Mailille, Leolle, Luppelle ja Fredille!! Mahtavia koiria, joista äiti Aava ja isä Jedi saa olla ylpeitä :)

Tässä 1v-kuva Luppesta ja Fredistä
Waterfox Mr Livingstone 1 vuotta
Waterfox Fred Flintstone 1 vuotta
Waterfox Rollingstone 1 vuotta
Waterfox Milestone 1 vuotta


Kiva uutinen tällä viikolla oli myös, että Aqun, Waterfox Aquamaxin, ekan pentueen ensimmäinen virallinen terveystulos saatiin Koiranettiin. Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Hienoa! Onhan Aqu juuri astunut reilu viikko sitten toisen nartun, niin tuo tieto on tosi kiva. Aqun seuraava pentue siis tulossa Banietta´s kenneliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti