maanantai 27. heinäkuuta 2015

Upeita MEJÄ-tuloksia!

Upea viikonloppu, ei voi muuta sanoa! :)
Lauantaina olin kauniissa kesäkelissä tekemässä verijälkiä Muurlassa sunnuntain kokeeseen. Mukavassa seurassa tietysti :)
Sunnuntaina sitten itse koe, jossa starttasi 3 Waterfoxia.

Abby, Waterfox Oceania ja Camilla starttasivat heti päivän ekalla jäljellä tuomarinaan Sari Nuolikoski. Tulokseksi AVO1 ja 41 pistettä. Jihuu!!! Se oli Abbyn toinen avoimen luokan 1-tulos ja tarkoittaa parivaljakolle siirtoa VOIttaja-luokkaan :D Nyt alkaa sitten katkokulman harjoittelu ja tietysti treenataan makauksien näyttöä paremmaksi.

VOI-luokassa starttasivat sitten FI JVA Waterfox Ernesto, joka valitettavasti sai VOI0-tuloksen ja Waterfox Red Navajo, joka pokkasi toisen VOI1-tuloksensa pistein 41. Namu on siten yhtä voittajaluokan ykköstä vaille jälkivalio :) Mahtavaa!!

Muurlan kokeessa kisattiin perinteisesti myös haasteottelu Uudenmaan Noutajien, Salonseudun Noutajien ja Auran Nuuskujen kesken. Joukkueissa 2 avo-koiraa ja 2 voi-koiraa.
Tänä vuonna Auran Nuuskujen joukkueessa kisasivat tollerit Waterfox Ernesto, Waterfox Oceania, Hedera´s Go For It ja labradori Punapakan Patasydän. Auran Nuuskut voittivat haasteottelun ja saivat hienon kiertopalkinnon vuodeksi. Nyt se on ensimmäiset 3kk Camillan olohuonetta komistamassa :)

Waterfox Oceania MEJÄ AVO1 41 pist. ja siirto VOI-luokkaan

Waterfox Red Navajo MEJÄ VOI1 41 pist.

Auran Nuuskujen voittoisa haasteottelujoukkue (Urho, Muusa, Abby ja Reetu)

Blood tracking competition in Muurla 26th of July:
Waterfox Oceania (Abby) got her second 1st prize in open class and is now moved to the winners class! She was also a member in our local retriever clubs Auran Nuuskut team that won a challenge competition between 3 retriever clubs.  
Waterfox Red Navajo got his second 1st prize in winners class and needs now only one more to the tracking champion title.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti