tiistai 20. lokakuuta 2015

Silmäpeilauksia, Aava käytännön jäljellä ja Namulle jälkeläisiä

Keskiviikkona kävi 2 Stone-poikaa Fredi ja Leo silmäpeilauksessa PetVetissä:
Waterfox Rollingstone, OK ilman mitään löydöksiä
Waterfox Fred Flintstone, muuten OK, mutta oikeassa silmässä 2 mRD poimua.

Fredi kävi silmäpeilauksen jälkeen äiti Aavaa morjestamassa. Aava vasemmalla ja Fredi oikealla.

Torstaina iltapimeän jo laskeuduttua sain puhelinsoiton, että minua ja koiraa kaivattaisiin jäljestämään kauris, joka oli saanut osuman, mutta juossut paikalta. Toki lähdimme heti :) Mietin kumpi laitetaan valjaisiin, Tuikku vai Aava, koska Abby ei ollut meillä. Päädyin sitten Aavaan.
Vaikka Aava meidän nartuista on verijälkikokeissa toiminut huonoimmin olin todella onnellinen, että se jäljesti käytännön jäljellä upeasti. Se tutki rauhallisesti osumapaikan, jossa paljon verta ja aloitti rauhallisen maavainuisen jäljestyksen. Kauris oli shokissa juossut vajaa 200m ja tuupertunut sitten parin kaatuneen puun rungon väliin puskien sekaan. Ei ihme, että ampuja sitä ei ollut löytänyt iltahämärässä. Mutta koira hoiti homman pilkko pimeässä nenällään :D Upea suoritus Aavalta! Kumpa päästäisiin toistekkin auttamaan!

Aava and I was called to truck a wounded roe deer on thursday evening. Aava found it easily despite the darkness. I´m so proud of my Aava :) 

Tässä pari kuvaa, jotka otin otsalampun valossa kännykällä:Viime yönä syntyi Megweg kenneliin Namun ensimmäiset jälkeläiset! 4 kaunista kookasta tyttöä :) Onnea!
Waterfox Red Navajo "Namu" has got his first offspring to kennel Megweg last night. 4 beautiful girls :) 

Mango and her 4 girls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti