maanantai 23. toukokuuta 2016

Abbylle MEJÄstä VOI1

Viikonloppu vierähti MEJÄ-kokeessa Oripäässä. Keli oli arinkoinen ja hiukan liiankin kuuma jälkientekoon. Hiki tuli :D Lauantaina tein parini kanssa VOI-luokan jäjen ja AVO-luokan jäljen.
Sunnuntaina sitten olimme Camillan ja Abbyn kanssa Oripään metsästysseuran majalla jo klo klo 07.30. Arvonnassa Abby sai toiseksi viimeisen jäljen. Odottelua siis muutama tunti. Vasta klo 13.40 sai Camilla ja Abby aloittaa jäljestyksen. Ja hyvinhän heillä meni! Tämä oli siis Abbyn ensimmäinen VOI-luokan koe. Tulos VOI1 ja 41 pistettä. Tuomarina Mari Mamia.
Vielä 2 1-tulosta tarvitaan jälkivalion arvoon. Kyllä niitä jossain vaiheessa koitetaan saada, ilman muuta.
Täytyy vaan todeta, että Abbyllä on ollut upea viikko! Toinen SERT plakarissa ja MEJÄ VOI1 :)

Waterfox Oceania "Abby" took 1st prize in higher class blood tracking on Sunday. 
Waterfox Oceania ja Camilla, MEJÄ VOI1 22.5.2016

Sunnuntaina oli Abbyn komea velipoika Qvick, Waterfox Orpheus, näyttelyssä Ahvenanmaalla. Tuomari Paula Rekiranta. Qvick oli PU1 ROP. Tollerien VSP oli edesmenneen Waterfox Waldemarin jo veteraani-ikään ehtinyt tytär Sienna-Red Belle Amie.

Waterfox Orpheus 3,5 vuotta
Arvostelu:
"Erinomaista tyyppiä. Vahva luusto. Hyvät tassut. Erittäin hyvän mallinen pää. Hyvä ilme. Suuret korvat. Erittäin hyvin kulmautunut. Hiukan lyhyt rintakehä mutta hyvä syvyys. Hyvä turkinlaatu. Kevyet rotutyypilliset liikkeet"


2 kommenttia:

  1. Paljon onnea hienoista tuloksista! 😊 On teillä hyvä tiimi 💖

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea hienoista tuloksista! 😊 On teillä hyvä tiimi 💖

    VastaaPoista