lauantai 2. heinäkuuta 2016

Back from the mating trip to Denmark

Tanskasta palattu :) Kiva viikko takana. Lähdimme matkaan Juhannuspäivänä 25.6 ja palasimme eilen illalla 1.7. Mennessä yövyimme Etelä-Ruotsissa Olofströmissä kivassa pikku vuokramökissä. Sitten seuraavat 3 yötä Tanskan Holbekissa vuokramökissä aivan upealla campingalueella. Mökki oli ihan luksusmökki! Paluumatkalla yövyimme Tukholmassa hotellissa.
Kaiken näköistä muutakin kivaa ehdimme tehdä ja nähdä matkan aikana kuin vain koirien rakkausjuttuja ;) Mutta sehän se oli pääasia :D
Koska Suomessa emme Juhannuksen vuoksi ehtineet ottaa kuin yhden progesteronitestin, niin otimme toisen Tanskassa. Ja aivan tärppipäivä oli keskiviikko. Vielä paluumatkalle lähtiessä torstaiaamunakin kurvasimme kyllä Jasperin kautta. Nyt odotellaan 4 viikkoa, jotta päästään ultraan. Toivottavasti on saatu aikaiseksi pikkuisia tanskalaisia!

Upcoming litter, LINK

We have come back from the mating trip to Denmark. Jasper is a wonderful male and the dogs loved each other. Now we have to wait for another 4 weeks for the ultra sound. Hopefully we are going to have puppies from this wonderful combination in the end of August! 


Jasper and Abby
Abby hiekkadyyneillä TanskassaEi kommentteja:

Lähetä kommentti