sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Pennut muuttaneet

Nyt on jäänyt pahasti päivittämättä pentujen viimeiset 2 viikkoa. Olen pahoillani. Mutta kyllä 7:n pennun hoidossa on aika lailla puuhaa viime metreillä. Ovat niin vilkkaita ja vaativia jo. Mieluummin seurustelin pentujen kanssa ja koitin saada niille paljon mukavia kokemuksia, kuin että olisin istunut koneella :)
Kaikki meni loppuun saakka mainiosti pentujen kanssa. Oli ne ihania! Haikeaa oli erota :( Mutta ihaniin koteihin pääsivät kaikki ja se on tärkeintä.
Eläinlääkärintarkastuksessa käytiin tasan 7 viikkoisina. Uroksista Juniperilla oli molemmat kivekset jo tunnettavissa pusseissa, mutta kahdella veljellään vasta toinen. Noin nuorilla usein toinen vielä laskeutumatta. Eli odotetaan ensimmäistä rokotusta ja lääkärin kopelointia taas :)

Tänne kotiin jäi Aava isoäidin seuraksi Jazi, eli Waterfox Jazz'n Blues. Aivan ihana pakkaus <3 Ovat Aavan kanssa tosi mahtava pari :D Eli jälleen kerran minulla on yhtä aikaa 3 sukupolvea omia kasvattejani; Aava, Abby ja Jazi. Katsotaan mitä kaikkea tämän uuden punaisen kanssa saadaan aikaan tulevaisuudessa!

Tyttäreni Camilla, Abbyn toinen omistaja, tässä koirien kanssa.


Laitan tähän alle sekalaisia kuvia pennuista viimeiseltä viikolta täällä. Klikkailkaa kuvat suuremmiksi.

Waterfox jumanji  "Jupi"

Lähdössä eläinlääkärintarkastukseen

Jazi ja Jupi leikkii

Waterfox Just Kidding  "Skoja"
 
Waterfox Jolly Hunter  "Luna"


Waterfox Jar Of Hearts  "Ruuti"

Ruuti ja AavaEi kommentteja:

Lähetä kommentti