lauantai 10. joulukuuta 2016

Se on sitten Messariviikonloppu ja Voittaja-näyttelyt. En saanut ilmoitettua Aavaa sinne, vaikka sillä onkin suhteellisen hyvä karva vielä. Jotenkin näin pimeään vuodenaikaan on veto pois ja en saanut fiilistä lähteä Messariin.
Joulufiilistä käytiin hakemassa torstaina Tolleriyhdistyksen Turun ja Salon aluetoiminnan pikkujouluista. Oli tosi hauskaa :) Vajaa 2h hallissa touhuamassa kaikkea kivaa. Hauskoja kilpailuja koirille ja omistajilleen! Naurettiin niin, että poskilihakset kipeinä :D Ja tosi hienot tarjoilut ihmisille ja koirille! Jazi jäi kotiin, mutta Aava ja Abby pääsi pitämään hauskaa.

Tiistaina 6.12, Itsenäisyyspäivänä, järjestin pienen pentupainin Salon Kiikalassa tänne Etelä-Suomeen jääneille J-pennuille. Skoja ei päässyt tulemaan, mutta Ruuti, Yoda ja Jazi tapasivat toisensa pitkästä aikaa (nyt siis 14 viikkoisia). Pakkasta oli -7, mutta muuten kiva keli. Montaa kuvaa ei vaan otettu, kun sormet jäätyi.
Pennut on kyllä kehittyneet oikein hienosti! Ja luonteet on mahtavat. Olen oikein tyytyväinen :)

Itsenäisyyspäivänä oli myös perinteinen Tampereen näyttely. Tänä vuonna siellä esiintyi Maili, Waterfox Milestone, 2,5 vuotta. Ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Tulos hienosti ERI/3.

Edessä Jazi ja Ruuti, takana Yoda


Ruuti

Yoda

Yoda ja Jazi

Yoda haalaa Ruuti-siskoa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti