tiistai 17. tammikuuta 2017

Kuulumisia

Joulu meni mukavasti. Kaikki oli olleet kilttejä ja saivat lahjoja :D
Joulun jälkeen Tapaninpäivänä suuntasimme koko perheen, vävypojan ja koirien voimin kahdella autolla viettämään välipäiviä Himos-vuorelle Jämsään. Olimme vuokranneet mökin vuoren päältä. Oikein rentouttava ja myös urheilullinen loma. Koirat viihtyi mainiosti mökissä ja nautti siitä, että koko porukka oli monta päivää koossa.
Koska olimme vain 50 km Jyväskylästä, tulivat J-pentueen Jalo ja Luna meitä yhtenä iltana moikkaamaan. Oli ihana nähdä 4kk vanhat söpöliinit taas <3


Mökkivahdt :)

Otimme Camillan kanssa Himoksella Jazista 4 kuukauden kehityskuvat:

Waterfox Jazz'n Blues  "Jazi" 4 months old
Jazi aloitti 3.1 pentukurssin All4dogs-hallissa. Siitä se taas lähti käyntiin koiranpennun kouluttautuminen :) Noutopuuhia on tietysti opeteltu pikkuhiljaa koko ajan, mutta hyvin kohtuullisesti hissukseen. Olen myös varannut helmikuun alkuun uimakoulun Jazille :D Tasapuolisuuden nimissä pääsevät myös Aava ja Abby uimahalliin vesidamin noutopuuhiin :) On se ihanaa, kun halli vain 1,5 km päässä!
Ensi sunnuntaina on taas Turun KV näyttely. Omat koiruudet ei osallistu, mutta katselemaan menen. Eritoten kannustamaan paria Waterfoxia!
Muuten ei mitään sen kummempaa tällä hetkellä. Kovasti lenkkeillään erilaisilla kokoonpanoilla ystävien kanssa ja onneksi on ilmat ja kelit olleet siihen suotuisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti