lauantai 5. elokuuta 2017

Abby taas MEJÄssä

Saimme paikan jälleen kerran Muurlan kokeeseen Saloon 30.7. Useana vuotena siellä on tullut oltua. Todella mukava tapahtuma aina, vaikka onkin Suomen suurimpia kokeita. 36 koirakkoa starttasi taas. Niistä 26 oli VOI-luokan koiria.
Lauantaina kävin tekemässä 2 VOI-jälkeä. Edellinen ilta ja yö oli satanut reippaasti, mutta onneksi viikonloppu päästiin sateetta. Vaelluskenkäni tosin lensi lauantai-iltana roskiin :) Alapohja irtosi ja sukat kastui. Tällä viikolla heti kävinkin ostamassa uudet ja upeat.
Sunnuntaina saimme tietää tuomariksemme Antti Kosken, joka minun koiriani ei olekkaan ennen tuomaroinut. Mukava tuomari. Abby sai arvonnassa Antti Kosken ryhmän toiseksi viimeisen jäljen, eli viidennen. Odotusta siis aika tovi, mutta se kannatti.

FI JVA FI MVA Waterfox Oceania "Abby" VOI1 45 pistettä, sijoitus 4/26 ! :)
Ohjaajana Camilla.


Tämä taitaakin jäädä tämän kauden viimeiseksi kokeeksi. Nyt aletaan pikkuhiljaa harjoitella verijälkeä myös Jazin kanssa. Toivon siitä itselleni ensi kesän koekoiraa :)

Olen ilmoittanut sekä Aavan että Abbyn vapaaehtoisiksi jälkikoiriksi syyskuussa Ruissalossa tapahtuvaan suureen metsäkauriskannan harventamisjahtiin. Saas nähdä tuleeko haavoittumisia ja päästäänkö tosi toimiin taas pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti