sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Sitä sun tätä ja vanhoja koiria

Helteet on vain jatkuneet viikko toisen jälkeen ja vain pahentuneet. Päivisin yli 30 astetta!
Jazi sai paikan Vehmaan mejä-kokeeseen 15.7. Pitkään pohdin lähteäkkö näin kuumalla, mutta ajattelin kokeilla. Tulos AVO0 :( Aivan liian kuuma jäljestykseen. Pari kertaa juotinkin jäljellä koiraa, mutta ei se auttanut, kun kuumuus sietämätön. Ei tuulta ollenkaan ja metsäpohja kallioista hehkuen kuumuutta kuin saunan kiuas.
Toivottavasti loppukaudesta vielä johonkin kokeeseen saadaan paikka ja kelitkin olisi taas siedettävät.

Abby oli meillä hoidossa pitkään juuri helteiden takia. Ensin Camilla ja Ilmari lähti lomalle Italiaan ja Abby tuli meille. Kun he palasivat lomalta oli kerrostalo niin kuuma, että Abby sai jäädä pidemmäksi aikaa. 2,5 viikkoa hän täällä asusteli, kunnes Camillan ikävä kävi liian kovaksi :) Meillä on onneksi ilmalämpöpumppu, jolla saadaan sisätilat kivan viileiksi!

23.7 täytti FI MVA FI JVA Waterfox Wagner  "Wage"  15 vuotta! Hän on viimeinen viidestä komeasta veljeksestä. Vielä porskuttaa hyvin ikänsä huomioiden ja on kuuro.


Sain myös kuvat toisesta vanhasta pojasta. Rovaniemellä asustavasta Foxysta eli Waterfox Wavebreaker. Hän on jo 15,5 vuotias. Sydänlääkitystä on, mutta muuten voi hienosti ja liikkuu yllättävän hyvin. Hienoa!Kuvat kasvattajaa ilahduttamaan tuli myös Ladyltä. Hänkin pentueensa viimeinen sissi. Eli Waterfox Quick-Step, E-pentueeni emä, joka on jo 14,5 vuotias. Kuvat aivan tuoreita, joten niistä näkee miten innokas noutaja edelleen on :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti