perjantai 12. kesäkuuta 2020

Kesälomareissulla kasvatteja tapaamassa

Vuokrasimme asuntoauton ja lomani ensimmäinen viikko huristeltiin 1400 km pitkin Suomea. Paljon ei olla oikeasti Suomeen tutustuttu, kun ollaan sellaisia ulkomaan matkaajia. Korona kuitenkin esti ulkomaan reissut, joten ihan mukava oli lähteä sitten Suomimatkalle :) 
1.6 maanantaina startattiin nokka kohti Poria ja Yyterin hiekkoja, jossa ensimmäisenä iltana tavattiin 2 Jazin vuoden vanhaa pentua, Hilla ja Sälli. Kiva ilta auringossa hiekkarannalla kävellen ja koirat nautti.
2.6 tiistaina tutustuttiin kauniiseen Kristiinankaupunkiin ja penempään Kaskiseen, jonka suloisella retro-campingilla yövyttiin. Taas pääsi koirat uimaan, tutustumaan uusiin kävelyreitteihin ja myös surittamaan hakuruutua dameilla.
3.6 keskiviikkona ajettiin Uuteenkaarlebyhyn, kauniiseen pieneen puutalokaupunkiin. Kävimme myös Zacharias Topeliuksen kotitalolla Kuddnäsissä. Sitten kyläilemään Sjöblomin perheen luo Jazin tytärtä Tiaa moikkaamaan. Ilta vietettiin Pietarsaaressa mahtavalla camping-alueella.
4.6 tutustuttiin ensin Pietarsaareen, joka todella kaunis. Kävimme myös Rosenlundin 1700-luvun puutarhassa. Sen jälkeen auton nokka kohti Kuopiota ja Jazin tytärtä Moonaa :) Matkalla kaikkea kivaa ja yö vietettiin Aikon kartanolla. Olimme ainoat yövieraat, joten omistajan luvalla koirat sai olla koko ajan vapaana :)
5.6 Kuopiopäivä. Iltapäivällä ajettiin sitten Moonan luo. Lenkkeiltiin ja kahviteltiin. Jazi ja Moona saikin aikamoisen leikkipainin päälle :) Niillä oli niin hauskaa! Yöksi ajettiin Suonenjoelle Vanhan Maamiehen kartanon rantaan yöpymään.
6.6 ajettiin Kuhmoisiin Päijänteen rantaan, tuttujen mökille ja 7.6 Hämeenlinnan kautta kotiin.
Tosi kiva reissu!!! 

Sälli, Jazi, Hilla, Aava ja Tapsa

Sälli ja Hilla, sisarukset

Jazi

Aava
 
kristiinankaupunki, Aava ja Jazi tuulimyllyllä


Kaskisissa


Jazi ja Tia

Pietarsaaressa

Moona ja Jazi-äiti

Ihanat reissaajat, Jazi ja Aava, kuhmoisissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti