maanantai 27. heinäkuuta 2020

LTE ja MEJÄ -tuloksia

Sunnuntaina 26.7 sain jännätä tuplasti :)

Ensin aamulla starttasi Yoda, Waterfox Juniper, Luonnetestissä Kaarinassa. Itse en päässyt näkemään kun oli Muurlassa Salossa MEJÄ-kokeessa Jazin kanssa.
Yoda sai oikein mukavan luonnearvion, jonka voit lukea alta. 168/300 pistettä ja laukausvarma +++.
Tietämättömille kerrottakoon, että luonnetesti LTE on tarkoitettu kaikille roduille. Tarkoitus ei ole saadakkaan täysiä pisteitä vaan jokainen luonnehdintakohta on tulkittava kyseessä olevaa  rotua ajatellen. Eli millainen rodun halutaan olevan ja mitkä piirteet suotavia. 
Yoda on erittäin sosiaalinen ja kiltti, ei omista ollenkaan terävyyttä. Luottaa ihmisiin 100%, eikä usko niiden olevan vaarallisia tai pahoja ollenkaan, vaikka kuinka uhkaillaan :) Leikkii hyvin myös vieraan ihmisen kanssa. Yllätyshaalaria ei pelästynyt yhtään. Räminätynnyriä pelästyi mutta palautui heti. Uhkaavaa kelkan vetoa haukkui ja ihmetteli, mutta meni haistamaan sitä kun isäntä meni seisomaan kelkan viereen. 
On se kiva poika 💗


Itse olin siis Jazin kanssa MEJÄ-kokeessa Salon Muurlassa. Jazi sai tulokseksi VOI2 35/50 pist.
Harmillisesti tuli 1 hukka, kun muuten meni jäljestys todella hyvin. Selvitti katkokulman helposti ja muut kulmat tosi tarkasti. Pysyi hyvin jäljen päällä ja merkkasi makauksetkin hyvin. Kaadolla nappasi heti innokkaasti sorkan suuhunsa 💗 Matkalla kylläkin yhdessä isossa ojassa ui muutaman lenkin edes takaisin ja joi vettä. Siinä mulla vähän sydän pomppi, että miten jatkaa jäljestystä. Muutamalla "jälki" sanalla sain tytön kuitenkin nousemaan ja hienosti homma jatkui 👍
Ei niin kamalasti harmita tuo hukka, kun oikeesti meni tytteli niin kivasti. Olen oikein tyytyväinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti