perjantai 23. joulukuuta 2022

Mennyt vuosi ja Hyvää Joulua

 Vuosi 2022 alkaa olla takana. Viikon päästä alkaa uusi jännittävä vuosi. Mitä kaikkea mahtaakaan tuoda tullessaan 😊

Mutta käydäänpä läpi pikaisesti vuosi 2022. Työn puolesta vuosi on ollut todella rankka. Liian paljon työtä! Mutta on sitä jotain muutakin ehditty tekemään. 

* JAZI kävi tasan kahdessa näyttelyssä ja oli molemmissa ROP, rotunsa paras.. Ensin maaliskuussa Lahden Kansainvälisessä isossa näyttelyssä saaden CACIBin ja tullen siten Kansainväliseksi Muotovalioksi C.I.B 😍 Syyskuussa hän oli sitten ROP Suomen Noutajajärjestön erikoisnäyttelyssä. Toller Shown aikaan valitettavasti oli karvaton eikä osallistunut.
Jazi kävi myös akukesästä kahdessa MEJÄ-kokeessa, joista molemmista VOI1 tulos ja toisesta valioitui Suomen Jäljestysvalioksi 😍
Tämän vuoden aikana tuli markkinoille myös kaksi uutta geenitestiä Tollereille; CDMC ja CLAM. Molemmista tilasin Jazille testit ja hän on molemmista terve. Jazin ensimmäinen pentue, Breeze-pentue, myös kaikki vanhempien mukaan noista terve! toinen pentue, K-pentue, vanhempien mukaan CDMC terve. Isän CLAM-tulosta vielä odotellaan.
Jazi ollut terve koko vuoden ja olemme tasaisin väliajoin harrastaneet noutojuttuja.

* AAVA kävi myös 2 kertaa näyttelyissä. Toller shown valtavan isossa veteraaniluokassa ERInomainen. Syyskuun SNJ:n erikoisnäyttelyssä hän oli upeasti PN3 SA ja VSP Veteraani Vet-SERTin kera. Ja ihan mahtavana yllätyksenä palkittiin näyttelyn vanhimpana koirana 💓
Aava siis täytti 13 vuotta marraskuussa. Hän on pysynyt myös terveenä ja erittäin pirteänä. Kukaan ei oikein usko minkä ikäinen hän on 😊 Aava kävi kyllä parissa leikkauksessa vuoden aikana. Ensin toukokuussa leikattiin toisesta etujalasta patti, joka oli hyvänlaatuinen. Lokakuussa nukutettiin mummeli uudestaan ja poistettiin lohjennut hammas. Näin kauan kaikki hampaat ollut suussa :)

* ABBY juhli marraskuussa pyöreitä, 10 vuotta. Aava-emonsa tapaan erittäin nuorekas ja hyvin voiva :) Terveenä pysynyt ja nauttinut elämästä Camillan ja Ilmarin kanssa. Vielä juoksee Ilmarin kanssa muutaman kilometrin lenkkejäkin.
Näyttelyissä eikä kokeissa Abbyn kanssa käyty. Ja ei käydä ensi vuonnakaan, sillä Abby muutti itsenäisyyspäivänä 6.12 Sveitsiin. Lento meni hyvin ja ovat kaikki kotiutuneet hienosti Baseliin. Kova ikävä on heitä kaikkia 💓

Viime kesäkuussa teimme 12 päivän lomamatkan Ruotsi-Tanska-Saksa koirien kanssa. Super ihana matka! Näiden koirien kanssa on niin helppo matkustaa. Ne nauttii täysillä uusista paikoista ja siitä, että saavat olla mukana. 

Paljon iloa on vuoden aikana tullut myös kasvateista. Olen saanut seurata niiden elämää ja harrastuksia ja olen saanut paljon viestejä. Kiitos kaikille.
K-pentueen kaikki pojat kävi luustokuvilla ja kaikilla AA lonkat ja terveet kyynärät. Kaikki kävivät pari kertaa näyttelyissä erinomaisin tuloksin. Skidi ja boogie nuuskuttelivat MEJÄ AVO1 tulokset ja Skidi jopa NOU1. 
Jazin sisko Ruuti loisti kauneudellaan Voittaja-näyttelyissä.
Haku voitti Toller Showssa Paras Pää ja Ilme -tittelin yli 130 koirasta!
Kennel Waterfox oli Toller Shown kasvattajaluokan toinen 😍 Kasvatteja paikalla 6.
Jalostusuroksista Yoda ja Dani pääsivät nauttimaan naisseurasta. Yoda 1 pentueen verran ja Dani kahden.
Sälli kävi keväällä luonnetestissä mukavin tuloksin.
Kasvateista 1 poistui tämän vuoden aikana. Aavan sisko Saana Itävallassa. Vain kuukausi ennen 13v syntymäpäivää.
Muutenkin kaikki kasvatit ovat olleet terveinä ja olen siitä todella iloinen.

Toivotankin kaikille ihanille kasvatin omistajille punaturkkeineen ja kaikille tutuille:
Oikein hyvää Joulua, kiitokset kuluneesta vuodesta ja Onnea uuteen vuoteen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti