sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Aava-mummo näyttelyssä ROP!

 Olin lupautunut esittämään Jazin pojan Skidin näyttelyssä Turussa Helatorstaina 18.5. Yli 10-vuotiaat koirat oli sinne ilmaisia, joten ilmoitin myös Aavan, jotta hän pääsee pitkästä aikaa vähän fiilistelemään kehään ja tapaamaan muita koiria. Tiedän kyllä, että 13,5 vuotta vanha Aava on edelleen todella hyvässä kunnossa, mutta hänpä yllätti olemalla ROP, rotunsa paras! 💖Ja peräti 21 Tolleria paikalla. Olin aivan pakahtua onnesta ja tippa nousi silmäkulmaan 😭 Huippua! Hän on edelleen nimensä mukaisesti kuin kaunis akvarellimaalaus. 
Tuomarina oli todellinen  pitkän linjan Tolleri-tuomari Paul Stanton Ruotsista. Hänen arvostelunsa oli ihanaa luettava.
Myös Skidi pärjäsi näyttelyssä hienosti. Vain 2 urosta sai SA:n ja Skidi lopulta PU2 Vara-SERT 👍

Waterfox Aquarell "Aava" 13,5v, arvostelu:
"Vackert välbalanserad veteran. Fint uttryck. Något spetsiga öron. Bra hals stark rygg. Välutvecklad kropp och förbröst. Bra ben och tassar. God harmoni i vinkling. Välansatt och buren svans. Utmärkt päls. Harmoniska rörelser.
Underbart
temperament. Helt fantastisk kondition. Allt heder till ägaren."
"Kauniin tasapainoinen veteraani. Kaunis ilme. Hiukan kolmiomaiset korvat. Hyvä kaula, vahva selkä. Hyvin rakentunut runko ja eturinta. Hyvät jalat ja tassut. Hyvä harmonia kulmauksissa. Hyvin asettunut ja kannettu häntä. Erinomainen turkki. Harmoniset liikkeet. Upea luonne. Aivan fantastinen kunto. Kaikki kunnia omistajalle."
Aavan edelleenkin niin hienoa juoksua

Aava

PN-kehässä Aava oikealla

PU1 ja PU2

Waterfox Kick Start "Skidi", KÄK1 SA PU2 Vara-SERT

ROP ja VSP
Foxdrop's Dancing Rednose ja Waterfox Aquarell

Pasi ja Boogie

Waterfox Kissed By Boogie "Boogie", NUK1 EH


Kuvat ja video Riikka Tetri. Kiitos!

Ai niin, 13.5 kävi Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä Waterfox Morning Breeze "Haku". Tuomarina Matti Luoso. Haku oli VSP saaden ensimmäisen SERTinsä ja CACIBin, JIHUU!!! Onnea Sari ja Teppo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti