tiistai 8. toukokuuta 2012

Näyttelyviikonloppu 5.-6.5.2012

RAUMA 5.5

Intiaani-pentueesta (pentue 10) ensimmäisenä junioriluokan korkkasi juuri edellisenä päivänä vaadittavat 9 kk täyttänyt Waterfox Red Apache, Leevi. Sain kunnian esittää Leevin. Junioriluokassa oli 6 komeaa nuorta urosta. Tuomari Linda Volarikova piti Leevistä niin paljon, että antoi ERIn ja sijoitti pojan luokkansa toiseksi :) Leevistä onkin kasvanut komea nuori mies!
Leevi
PÖYTYÄ 6.5

Sunnuntaina ajoin sitten Pöytyälle, jossa tollerit tuomaroi Tuula Savolainen.
Urosten käyttöluokassa esiintyi ihana ja komea Aqu, Waterfox Aquamax, jonka jälleen kerran sain esittää. Tulokseksi saatiin ERI, PU2, V-SERT. Ja se oli sitten jo viides v-serti. 1 serti on jo plakkarissa.
Narttujen käyttöluokassa esiintyi, ensimmäistä kertaa sitten pennutuksen, suloisista suloisin Stea, Waterfox Estella. Stealla myös liikuttavan liki toinen serti, eli ERI, PN4 ja V-SERT.

Aqu, PU2 V-SERT

Stea, PN4 V-SERT
                                           

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa siskoseni, tästä vain jatkamaan. Just sun näköset sivut. Pitääkin kesällä fiksailla ajan kanssa omianikin :D

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa bloggerin ihmeelliseen maailmaan :) Kiva päästä seuraamaan teidänkin kuulumisia blogin välityksellä. Ja onnea näyttelymenestyksestä!

    Hannis & Ainstainit

    VastaaPoista