sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Koirauimalassa ja näytelmissä

Tänään olin seuraamassa kun Titå ja Abby ottivat ensikosketusta uimiseen koirauimalassa. En ollut sellaisessa koskaan ollutkaan. Littoisiin Tuulissuolle avattiin koirauimala viime vuoden lopussa, joten täytyihän sellaista sitten kokeilla, kun kerran lähellä on.
Täytyy sanoa, että tosi kivaa puuhaa. Nyt kyllä alkaa jo merikin aueta, mutta ensi talvena taidan viedä koko laumani sinne uimaan.
Titå ja Abby olivat heti tosi innostuneita vedestä. Titå kylläkään ei vielä tällä ekalla kerralla hoksannut sitä oikeanlaista uimatyyliä, mutta Sini ja Matias varaavat piakkoin uuden uima-ajan poitsulle.
Abby sen sijaan yllätti! En olisi uskonut sen käyvän noin nopeasti! Tyttö lopetti heti pärskimiset etutassuilla ja hetken kuluttua jo nouti vesidamia innoissaan. Alkoi jopa hyppiä rampilta damin perään :) Wau!!
Abby ensimmäisen kerran uimassa

Abby noutaa damia

Titå tutustuu veteen
Waterfox Aquamax ja Waterfox Red Navajo olivat tänään Sipoossa näyttelyssä. Tuomarina Saija Juutilainen. Käyttöluokassa oli 3 urosta ja Aqu sai ainoana SA:n ollen lopulta PU3 ja saaden jälleen kerran vara-SERTin. se oli sitten jo 7. vara-SERT! Eli viimeisen sertin metsästys jatku....
Namu oli nuorten luokassa ja sai EH:n.
Hyvä pojat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti