sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ihan ensimmäiseksi vielä kerran ONNITTELUT siskolleni Katriinalle! Hänen upeasta Peppi-sheltistään tuli eilen Tampereen KV:ssa FI MVA ja vielä CACIBin kera. Olen niin iloinen siskoni onnesta :)

Tänään oli samaisessa näyttelyssä tollerikehä ja siellä esiintyi nuorten luokassa Leevi, Waterfox Red Apache. Satu Ylä-Mononen antoi Leeville EH:n. Tuomarin sanoin,  pikkuisen liian paksussa kunnossa, muuten olisi saanut ERIn.

Leevin sisko Red Maya oli ollut 1.5 Rauman eläinsuojeluyhdistyksen tukemiseksi järjestetyssä Match Showssa. Jokainen yhdistystä tukenut valokuvattiin ja tässä ihana kuva Mayasta:
Waterfox Red Maya, 1v 9kk

Itse olin tuomarina Auran Nuuskujen järjestämässä Match Showssa 25.4. Hauskaa pitkästä aikaa :)
Tuomaroin suuret koirat ja niitä oli muistakseni 32 kpl.

27.4 kävin tolleriyhdistyksen kasvattajapäivillä Helsingissä kuuntelemassa luentoja ja keskustelemassa muiden kasvattajien kanssa. Jäin myös kasvattajapäivien jälkeen pidettyyn yhdistyksen vuosikokoukseen. Siellä minulle, ja Ketolan Tainalle, luovutettiin kuparinen ketunhäntä-merkki kiitokseksi vähintään 5 vuoden työstä yhdistyksen hyväksi toiminnantarkastajana (tilintarkastaja). Kiitän hallitusta :)

Eilen kävimme Aavan kanssa Salossa korkkaamassa TOKOn AVO-luokan 3.palkinnolla. Olen kyllä hiukan harmissani, sillä nollat tuli parista liikkestä, jotka on olleet varmoja. Eli kaukokäskyt ja nouto. Tosi outoa!!! Niin sitä putoaa maantasalle, kun luulee, että nyt menee hyvin. No, ilonaiheita oli, että Aava ei noussut paikallamakuusta, vaikka viereinen koira nousi ja tuli luoksemme piiloon :) Paikallamakuusta tuli 10. Myös hypystä saatiin 10.
Treenataan taas hiukan ja mennään pian uuteen koitokseen.

Helatorstaina onkin sitten O-pentueen 1/2-vuotistreffi.

1 kommentti:

  1. Kiitos Tiinaseni <3

    Ihana kuva Red Mayasta ja hieno ideä mätsärissä tällainen kuvaaminen !!
    Ja onnea siskolleni oman rotuyhdistyksensä kiitoksesta, ketunhännästä. Saat sit näyttää mulle kun tulen käymään :)

    Ei muuta kuin uusia suunnitelmia keväälle ja kesälle ;D

    VastaaPoista