lauantai 6. heinäkuuta 2013

SNJ:n erikoisnäyttely Tammela 6.7

Tuomari Nils Molin Ruotsista, tollereita 41.

Ehdin kuin ehdinkin perille pienien alkuhankaluuksien jälkeen juuri klo 10.00, kun Tollereiden kehä alkoi. Siinä ei paljon harjoiteltu vaan melkein heti häkin pystytyksen jälkeen Urhon, FI JVA Waterfox Ernesto, kanssa kehään. Taina oli työssä näyttelyssä ja jättänyt kivasti Urhon juoksuisen ja juuri parhaita päiviään viettäneen ex-morsmaikun Lotan viereen ;) Voitte arvata, että Urho kävi hiukan kierroksilla yhteisjuoksussa. Ehti kuitenkin omaan vuoroonsa mennessä rauhoittua (onneksi avointen viimeinen). Tulos AVO ERI.

Sitten vuorossa lennosta vaihtaen Aqu, Waterfox Aquamax. Se ei onneksi hötkyile mistään, joten esittäminen kävi helposti. Käyttöluokassa oli 3 urosta ja Aqu tuli toiseksi. Kaksi ensimmäistä sai SA:t.
PU-luokassa ei tullut sijoitusta. Serti ja vara-serti jaettiin ulkopuolelle jääneiden kesken. Ei valioitunut Aqu nytkään :( Tulos KÄY ERI2 SA V-SERT. Se oli kahdeksas!

Sitten sain hiukan hengähtää :) Aava, FI MVA SE(n)MVA Waterfox Aquarell, oli vasta narttujen lopussa valioluokassa. Siinä oli 3 narttua. Aava tuli kolmanneksi. Tulos VAL ERI3 SA. PN-kehässä ei sijoitusta. Pohjavilla jo melkein kokonaan tippunut.
Arvostelu: "Goda proportioner. Vacker feminin uttryck. Bra nosparti. Korrekta öron. Bra bröstkorg. Mycket bra frambensvinklar och rör sig med mycket bra steglängd. Ej i full päls."
Suomeksi: "Hyvät mittasuhteet. Kaunis feminiininen ilme. Hyvä kuono-osa. Oikeanlaiset korvat. Hyvä rintakehä. Erittäin hyvät etujalkojen kulmaukset ja liikkuu erittäin hyvällä askelpituudella. Ei täydessä karvassa"

Ihan kiva tulossaldo kaiken kaikkiaaan :D

Kuvia ei tullut otettua, mutta laitetaan sentään yksi hiljattain otettu kuva Aqusta. Anne astui ruosteiseen naulaan ja joutui hetken kulkemaan keppien kanssa. Onneksi hänellä on tuo "avustajakoira", niin kuin monet sanoi, kun näkivät Annen ja Aqun kulkemassa. Helteisen kelin juomat ym. kulki Aqun selässä.
Anne ja Aqu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti