sunnuntai 2. elokuuta 2015

Näyttelytuloksia

Lauantaina 1.8 olin Abbyn, Waterfox Oceania, kanssa Vesilahdella ryhmänäyttelyssä. Tuomari Arja Koskelo ja paikalla 13 tolleria. Abby käyttöluokassa tuloksella ERI/1 SA PN3 Vara-SERT :)
Liki liippasi toinen serti.

Sunnuntaina 2.8 Kiira, Waterfox Red Cherokee, Iisalmessa KV-näyttelyssä. Tuomari Lynne Harwood Australiasta. Paikalla 14 tolleria. Kiira hienosti AVO ERI/1 SA PN2 Vara-CACIB! sertithän Kiiralla jo on kasassa.

Fredi, Waterfox Fred Flintstone, oli lauantaina kokeilemaassa ensimmäistä kertaa taipumuskoetta. Auran Nuuskujen koe Vehmaalla. Huono onni antoi Fredille iltapäiväryhmän loppupään starttinumeron, joten odottelua peräti 4h. Vesityö hienosti ja hakuruudusta 4 varista. Se vaadittu viides jäi tulematta, joten ei päässyt kanijäljelle :(
Illalla olivat soittaneet Leenalle, että sunnuntaina olisi peruutuspaikka vielä vapaana. Pitkän pohdinnan jälkeen päättivät mennä uudestaan kokeilemaan. Ja jälleen kerran viimeinen numero ja 4 tunnin odottelu :( Tällä kertaa ruudusta vain 3 varista. Liian paljon odottelua ja paineistusta nuorelle pojalle kahtena päivänä peräkkäin. Mutta me tiedetään, että Fredi osaa, joten myöhemmin sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti