perjantai 26. heinäkuuta 2019

SE JVA

Ollaan vietetty aika paljon aikaa saaristossa koirien kanssa. Ovat uineet paljon ja nauttineet vapaasta elämästä. 1.8 menen taas töihin ja arkirutiinit alkaa. Ihana kesä on kyllä ollut.
Olen saanut myös tällä viikolla kokea yhden koiraharrastushaaveen toteutumisen: kävin 24.7 Ruotsissa metsästyskoirien verijälkikokeessa. Taas olen yhtä uutta kokemusta rikkaampi :)

Ruotsiin mejä-kokeeseen lähti siis Abby, Waterfox Oceania. Se kun oli jo Suomen Jäljestysvalio FI JVA eikä tarvinnut kuin yhden avoimen luokan 1-tuloksen tullakseen Ruotsin Jäljestysvalioksi.
Olimme tilanneet jäljen tuomarilta Ola Lagerbäck. Kyseessä siis rörliga prov, jonka voi tilata. Koepaikka oli 1,5 tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, Malmköpingissä.
Paikalle saavuttiin klo 9.00 aamulla. Jäljelle päästiin klo 10. Lämpö oli jo ehtinyt nousta 27 asteeseen. Jännitin kyllä hiukan, kun Ruotsin jälki niin erilainen kuin Suomen. Esimerkiksi alkumakausta ei ole potkittu vaan jälki pitää koiran itse löytää 25m x 25m ruudusta. Matkalla ei ylipäätään ole makauksia, joissa enemmän verta, mutta useampia verettämättömiä alueita sitten onkin (kulmassa ja suoralla). 100m ennen kaatoa on laukaus.
Kaikki meni kuitenkin nappiin ja Abby vahvana jäljestäjänä hoiti homman kotiin :) <3
Nyt hän on sitte myös Ruotsin Jäljestysvalio. Heti kun tulos näkyy SKK:n hunddatassa, voin lähettää valionarvohakemuksen.

FI MVA FI JVA SE JVA RTK1 Waterfox OceaniaMatkalla Tukholmaan käytiin tutustumassa Gripsholmin linnaan Mariefredissä.


Päivää ennen koetta, eli 23.7, täytti Waterfox Wagner jo 16 vuotta!! Ihana Wage <3
Vanha herra on pysynyt terveenä ja ihmeen hyväliikkeisenä edelleen. Vain kuuro. Kuva on synttäripäivältä. Ei kyllä ole paljoakaan harmaata!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti