lauantai 17. elokuuta 2019

Paljon kuulumisia

Järjestin kaksi pienimuotoista riistatreeniä muutamalle 4kk vanhalle Breeze-pennulle. Ensin tapasin Raumalla asuvan Sällin Vehmaalla. Jazi näytti mallia pojalleen miten vesinouto tehdään ja sen jälkeen se luonnistikin hienosti. Sälli nouti lokin 2 kertaa! Varista kantoi myös hienolla otteella ja hän todella pitää riistasta.
Toisen treffin tein pääkaupunkiseudun poikien Hakun, Hubben ja Epun kanssa Kiikalaan. Siellä oli aika huono ranta metsälammessa, joten vesinoudot jäi Jazin tehtäväksi. Vain Eppu uskaltautui muutaman kerran hakemaan lokin kun tuuli toi sen kohti rantaa ihan lähelle. Varista kantoi Haku ja Eppu. Hubbe ei ihan uskaltanut. Eikä hänelle oltu näytetty riistaa sen jälkeen kun lähti meiltä.

Hilla, Tia ja Dani ovat myös treenanneet kohti taipparia hienosti!

Sälli ja varis

Sälli noutaa lokkia

Sälli
Jazi noutaa

Jazi ja poikansa Sälli 4kk

Kiikalassa vasemmalta Eppu, Hubbe, Haku ja Jazi
Hubbe

Eppu
Haku

Hillasta, Waterfox New Breeze to Lumous, on jo otettu ensimmäiset geenitestit. Toivotut tulokset tuli: JADD terve ja CDDY terve :)
Hilla 4,5kk

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jazi on palautunut pennutuksesta ja saanut lihaskuntonsa takaisin. Se osallistui Oripäässä MEJÄ-kokeeseen viime viikonloppuna 11.8. Tulos hie nosti AVO1 46 pistettä ja siirto VOI-luokkaan :) Ihanaa!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suru-uutisiakin taas :(  

R.I.P FI MVA Waterfox Aquamax "Aqu"
28.11.2009 - 14.8.2019  ( 9v 9kk)

Ihanista ihanin uros mitä tiedän! Ei tule toista samanmoista ikinä. Suru on suuri kaikilla; omistajilla ja minulla. Onneksi Aqulla on lapsia niin Saksassa kuin Suomessakin ja jo lapsenlapsiakin. Hyvät geenit jäävät elämään.
Aqu on lähetetty tutkittavaksi, jotta samme tietää syyn kuolemaan. Aqu oli tiistaina 13.8 syönyt aamuruuan, mutta ei iltaruokaa. Oli ollut hiukan vaisu ja oksentanut kerran. Ei mitään kovin hälyttävää. Aamulla ei sitten ollutkaan herännyt......Toivottavasti syy selviää.

Viimeinen kuva Aqusta, joka otettu viime viikonloppunan Espoon saaristossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti